Wat doen wij?

Wij zijn FlexJobs24, aangenaam kennis te maken! In 2021 zijn wij, Jos en David, twee broers voor ons zelfs begonnen omdat wij van mening zijn dat het allemaal een stuk beter kan. Samen hebben wij vele jaren in de industriële reiniging gewerkt in leidinggevende functies tot aan objectmanager bij een toonaangevende groente fabriek. 

Industriële reiniging is dan ook ons specialisme en echt iets waar we goed in zijn. Bereikbaar zijn voor onze klanten maar ook zeker onze eigen medewerkers is bij FlexJobs24 heel normaal. Wij zijn gewoon bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Wij vinden het meer dan belangrijk om goed te zijn voor onze medewerkers zonder hun zou FlexJobs24 niet eens bestaan. Een goede beloning, een stipte betaling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden is bij ons vanzelfsprekend

De arbeidsmarkt verandert. Contractvormen bewegen mee. Wij kennen alle wetgeving en mogelijkheden rondom flexibele arbeid en contracten. De bekende standaard oplossingen, maar we zijn ook goed in maatwerk.

Wij kunnen op en afschalen en zijn zo prima in staat met uw organisatie mee te bewegen op de tijden dat het nodig en belangrijk is. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar top